Bachelor

Bachelor i tannpleie

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i tannpleie

Tannpleiere har en viktig rolle i tannhelsetjenesten og med tannpleieutdanning får muligheten til å jobbe med mennesker i alle aldre.

På studiet lærer du å forebygge og å diagnostisere sykdommer og skader i munnhulen, og behandle enkelte orale sykdomstilstander. Du får også kompetanse i å samhandle med pasienter, pårørende, kollegaer og samarbeidspartnere i og utenfor helsesektoren for å fremme deltakelse, mestring, helse og livskvalitet. I tillegg opparbeider du deg kunnskap om hvordan du kan ivareta pasientenes behov for oppfølging, behandling og/eller henvisning.

Høgskolen i Innlandet (HINN) har en velutstyrt øvingsklinikk og fantomlaboratorium hvor en del av undervisningen foregår. Studiet er bredt faglig sammensatt, der tannhelsefaglig kunnskap, naturvitenskap, samfunnsfag og humanistiske fag er viktige forutsetninger for å kunne utøve faglig god tannpleie.

Studiet har fire praksisperioder á seks uker.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Elverum
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights