Bachelor

Bachelor i bærekraftsøkonomi

Høgskolen i Innlandet, i Kongsvinger
Varighet
3 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato

Bachelor i bærekraftsøkonomi

Bachelor i bærekraftsøkonomi er et studium som vil gi deg bred økonomisk og administrativ kunnskap, kombinert med spesialisert kompetanse innen bærekraft.

Både det private næringslivet og offentlig sektor har et stort ansvar for å bidra til at vi når FNs bærekraftsmål. Dette konkretiseres blant annet gjennom lovfestede krav og klare forventninger om at virksomheter tar samfunnsansvar. Bærekraft og næringsliv går nå hånd i hånd, og kunnskap om bærekraft er svært relevant og etterspurt i arbeidsmarkedet. Det sikrer lønnsomhet og innovasjon i virksomhetene, samtidig som det er en del av løsningen på bærekraftsutfordringene. For å kunne bidra til mer bærekraftige virksomheter er bærekraftige forretningsmodeller avgjørende.

Mange av emnene er utviklet spesielt for dette studiet slik at du får en spesialisert kompetanse innen bærekraft.

Bachelor i bærekraftsøkonomi er relevant både for førstegangsstuderende uten tidligere erfaring med høyere utdanning, og personer med annen utdannings- eller yrkesbakgrunn som ønsker en mer økonomisk og administrativ utdanning, med bærekraft i fokus.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Nettbasert med samlinger
  • Kongsvinger
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights