Bachelor

Bachelor i animasjon og digital kunst

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i animasjon og digital kunst

Denne utdanningen passer for deg som vil gjøre virkelighet ut av dine ideer gjennom å skape bevegelse og spesialeffekter ved animerte historier, filmer, dataspill og reklame. Studiet gir en omfattende innføring i mekanikken og anvendelser av modellering, animasjon og digital kunst.

Det første studieåret har fokus på å utvikle breddekunnskap. Du vil få mulighet til å utvikle kunstneriske visjoner med grunnkurs i design, tegning, animasjon og produksjon. I løpet av 2. semester velger du mellom to fordypninger innenfor spesialiseringene:

  • 3D-kunst & generalisering
  • 3D-animasjon
  • Digital kunst & motion design

Dette er et fremtidsrettet studium der du som student vil få utfordret din kreativitet i grenseland mellom kunst og teknikk. 3D-visualisering, animasjon og digital kunst spiller en stadig større rolle i vår samtid og blir stadig viktigere innenfor utdanning, underholdning, kunst, industri og forskning. Animasjon og digital kunst er viktige elementer i alt fra spillutvikling, animasjonsfilmer, brukergrensesnitt design, spesialeffekter i filmer og spill, digitale installasjoner, internettapplikasjoner, kunst, arkitektoniske og interaktive simuleringer, 3D-visualisering, TV-reklamer og reklame på internett.

Bachelor i animasjon og digital kunst er et studie under Institutt for spillutdanninger - Spillskolen:

Her leser du mer om Spillskolen, studentliv og kan se studentarbeider.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Hamar
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights