Årsstudium

Årsstudium i økonomi og administrasjon

Høgskolen i Innlandet, i Lillehammer
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Årsstudium i økonomi og administrasjon

Et årsstudium i økonomi og administrasjon passer for deg som ønsker grunnleggende kunnskap innen økonomi og administrasjon. Studiet kan også være aktuelt dersom du vurderer en bachelorutdanning innen dette området.

Dersom du primært er interessert i et frittstående årsstudium, som for eksempel supplement til tidligere utdanning, anbefales det å ta årsstudiet med emnene Innføring i innovasjon og entreprenørskap, Brand Management og Etikk og samfunnsansvar.

Søker du derimot årsstudiet med tanke på å holde senere studiemuligheter i økonomifag åpne, bør du velge emnene Matematikk, Statistikk og Mikroøkonomi 1. Disse emnene er primært verktøyfag for senere studier og gir deg et årsstudium som er identisk med første år i bachelorutdanningen i økonomi og administrasjon. Du kan da fortsette på bachelorutdanningen i økonomi og administrasjon ved å søke Samordna Opptak. I dette tilfellet kan det ved tildelt studieplass og studiestart søkes om innpass for første studieår.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Lillehammer
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights