Bachelor

Batteri- og energiteknologi bachelor

Varighet
3 år / 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år / 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Batteri- og energiteknologi bachelor

For å møte framtidens energibehov i samfunnet, må det produseres og lagres mye energi. Tenk bare på hvor mange ting du har rundt deg i hverdagen som trenger strøm for å fungere? For at vi skal kunne ta ut strøm når den trengs til elektrifiseringen og den grønne omstillingen vi står midt i, må vi finne gode løsninger på energilagring. Batteriteknologi gjør dette mulig. 

Norge er i en særstilling med tilgang på ren og fornybar vannkraft som vi kan styre produksjonen av. Andre energikilder som sol og vind, er uforutsigbare, men energien kan likevel lagres til senere bruk.  

Med en bachelor i batteri- og energiteknologi får du kompetanse innen et nytt, høyteknologisk område. Universitetet i Stavanger har lang tradisjon for å utdanne ingeniører, og fagmiljøene samarbeider tett med industrien og potensielle arbeidsgivere for å tilby en bachelorgrad med stor relevans til arbeidslivet.  

Utdanningen bachelor i batteri- og energiteknologi er tverrfaglig og kombinerer materialteknologi, datateknologi, fornybar energi, kjemiteknikk og matematisk modellering. 

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights