Årsstudium

Tegning, bilde, form

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Tegning, bilde, form

Hvorfor årsstudium i tegning, bilde og form?

Årsstudiet er perfekt for deg som vil få et innblikk i visuell kommunikasjon, og utvikle din egen kreativitet og fantasi. Her får du en nyttig øvelse i å fange opp idéer og tenke med blyanten. Utforsk karakterdesign og portretter, modellbygging og skulptur – og finn ditt eget visuelle uttrykk!

Studiet er en mulighet for deg til å prøve nye teknikker, og gjennomføre prosjekter fra idé til utstilling. Hva er det som gjør at et kunstverk kan oppleves så forskjellig person til person? Lær å vurdere dine egne kunstneriske prosjekter med et reflektert og kritisk blikk. Du blir kjent med hovedlinjene i kunsthistorien, og lærer å deg å knytte den faglige kunnskapen til dine egne prosjekter.

Dette lærer du

Du får grunnleggende kompetanse i billedkunst og tilegner deg kunnskap om form, farge og komposisjon. Du lærer å bruke både tradisjonelle og nye teknikker og å vise evne til å fange ideer og visualisere løsninger.

I studiet møter du fag som kunst og formkultur, illustrasjon og digitalt bildearbeid og tegning og bilde. Slik vil du lære deg å reflektere over samfunnsmessige aspekter ved bruk av billedkunst og får en allsidig estetisk vurderingsevne.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights