Bachelor

Bachelor i fysisk aktivitet, ernæring og helse

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i fysisk aktivitet, ernæring og helse

Fysisk aktivitet og riktig kosthold legger til rette for et langt liv og god helse. Med denne utdanning kan du hjelpe mennesker til et sunnere og bedre liv og få jobbe med alt fra pleietrengende til toppidrettsutøvere.

Ønsker du å være med å skape et samfunn der flere mennesker får et bedre livsgrunnlag? Kanskje vil du hjelpe mennesker som sliter med helsen å ta avgjørelser som gir dem et sunnere liv? Eller hva med å jobbe med toppidrettsutøvere der du gir rådene de trenger for å yte sitt beste? Du får kunnskap om hvordan fysisk aktivitet og ernæring påvirker oss på individ-, gruppe- og samfunnsnivå. Slik kan du bidra med å fremme god helse i befolkningen gjennom aktivitet og forebygging. Du lærer om den biologiske bakgrunnen for fysisk aktivitet og betydning dette har for samfunnet.Du får en utdanning som gjør deg i stand til å skape et sunnere samfunn for alle.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights