Master

Regnskap og revisjon - masterstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Regnskap og revisjon - masterstudium

Økt internasjonalisering, regulatorisk og teknologisk utvikling har medført at arbeidsmarkedet i økende grad etterspør kandidater innen regnskap og revisjon med mastergrad. Utdanningen er også egnet for spennende stillinger innen økonomistyring, finans, regnskap og rådgivning.

Masterstudiet i regnskap og revisjon er et toårig studium som gir deg den teoretiske kompetansen du trenger for å bli statsautorisert revisor.

Karrieremulighetene er mange for kandidater med regnskap og revisjon. Kandidater med denne kompetansen kommer raskt ut i jobb etter endt utdanning. I revisjonsselskapene, men også innen rådgiving, revisjon i offentlig sektor nasjonalt og internasjonalt, kontroll- og tilsynsfunksjoner, og lederstillinger innen økonomistyring, finansfunksjoner og regnskapsfunksjoner er kandidater med regnskap og revisjonsbakgrunn ettertraktet.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights