Integrert Master

Kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet - masterstudium (5-årig)

NTNU, i Trondheim
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet - masterstudium (5-årig)

Vi blir stadig mer digitale og er alltid på nett. Livet vårt er ikke lenger tenkelig uten digitale verktøy og tjenester, på jobb og i fritida. For å få ny teknologi til å fungere godt, må kommunikasjonen mellom enhetene være samstemt, og den må være sikker og trygg.

Du lærer hvordan store og komplekse digitale systemer designes. De skal være en sikker og robust del av infrastrukturen i et bærekraftig samfunn. Eksempler er neste generasjons mobilnett, smarte byer, kommunikasjon i strømnett og kryptologi.

Studiet i kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet er et femårig program som utdanner deg til sivilingeniør med kunnskap og ferdigheter innen kommunikasjonssystemer, digital sikkerhet og nett.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights