Integrert Master

Grunnskolelærerutdanning 1.-7. trinn - masterstudium (5-årig)

NTNU, i Trondheim
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Grunnskolelærerutdanning 1.-7. trinn - masterstudium (5-årig)

Som grunnskolelærerstudent for 1.–7. trinn får du kunnskaper i flere skolefag og pedagogikk, og du blir spesialist innen det faget du velger å fordype deg i.

Læreren er en rollemodell, leder og veileder. Som grunnskolelærerstudent for 1.-7. trinn får du kunnskaper i flere skolefag og pedagogikk, og du blir spesialist innen det faget du velger å fordype deg i. Du møter nysgjerrige elever i en viktig periode av livet deres, og får jobbe med utvikling av hele mennesket. Du får kompetansen du trenger for å bli den gode læreren elevene husker i fremtiden.

Studiet kvalifiserer deg for undervisningsstillinger i skolens 1.–7. trinn. Du kan også jobbe i andre stillinger relatert til skole, undervisning og opplæring.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights