Årsstudium

Geografi - årsstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Geografi - årsstudium

Ønsker du å bidra til en rettferdig og bærekraftig samfunnsendring? På geografistudiet undersøker du temaer som miljø og klima, innovasjon og grønn omstilling, mangfold og felleskap. Du får en ettertraktet kompetanse i å håndtere slike utfordringer lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Du kan jobbe med samfunnsplanlegging, natur og ressursforvalting og du kan jobbe i internasjonale organisasjoner.

Geografi er studiet av mennesker, samfunn og natur, og sammenhengen mellom disse. Du lærer å forstå og analysere noen av vår tids viktigste utfordringer og muligheter knyttet til:

Du kan ta årsstudiet som et frittstående studium eller det kan inngå som første år av en bachelorgrad i geografi eller som breddefag i andre bachelorprogram.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights