Bachelor

Bachelor i nautikk

NTNU, i Ålesund
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i nautikk

Med en bachelor i nautikk får du en utdanning som er attraktiv for hele den maritime næringen. Nautikkstudiet danner grunnlaget for Dekksoffiser klasse 1, Sjøkaptein, i tillegg til at du oppnår en ettertraktet kompetanse for en karriere på land. 

På nautikkstudiet lærer du om ledelse og drift av skip. Dette krever kompetanse innen navigasjon, økonomi, maritime operasjoner og skipstekniske fag som konstruksjon, stabilitet og lastehåndtering. 

Som nautiker kan du etter oppnådd fartstid få muligheten til å seile som kaptein på alle typer skip over hele verden. Utdannelsen åpner mulighetene for en karriere både på sjø og land. Ønsker du å studere videre tilbyr NTNU i Ålesund en master i operativ maritime ledelse. 

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights