Bachelor

Bachelor i ingeniørfag, automatisering og intelligente systemer

NTNU, i Ålesund
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, automatisering og intelligente systemer

Ingeniørstudiet i automatisering og intelligente systemer gir deg muligheten til å bli en ekspert på å automatisere innenfor det feltet som interesserer deg mest. Du kan styre roboter, skip, fly, til og med raketter. Man kan også automatisere læringsmateriell, distribusjon av medisin, regnskaps- og økonomiprosesser og systemer for handel- og varelager ved bruk av dagens teknologi.

Entrepernørskap og nytenking står sentralt gjennom hele studieløpet, og studentene får delta i flere hackathons og konkurranser. Du får bred innføring i kybernetikk, kunstig intelligens, elektroteknikk, datateknikk og kyberfysiske systemer. Studieprogrammet legger stor vekt på samarbeid mellom studenter, fagmiljø og næringsliv. Du får muligheten til å jobbe tett på industri, arbeidsliv og offentlig sektor i Norges ledende automasjonsmiljø. Automasjonsingeniører er etterspurt i alle bransjer og fagområder. Dette studieprogrammet tilbys kun i Ålesund.

Etter fullført utdanning kan du gå ut i arbeidslivet, eller fortsette med 2-årig master i simulering og visualisering eller kybernetikk og robotikk.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights